100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

FOTO: Nikkie Plessen deelt bijzondere foto met 4 generaties

Het afgelopen weekend vierde Nikkie Plessen de verjaardag van haar oma, waarbij er een bijzondere foto met 4 generaties werd gemaakt.

Nikkie Plessen

In 2011 lanceert Nikkie Plessen haar eigen kledingmerk NIKKIE. Het duurde niet lang voordat het modelabel een groot succes werd. Daarom richtte ze al snel een kledinglijn voor kinderen op genaamd Nik&Nik. Daarna volgden nog andere merken als Fifth House, Selected by Kate Moss en Sustain.

Naast haar drukke bedrijven is Nikkie daarnaast ook nog regelmatig te zien bij televisie programma’s zoals RTL Boulevard en Dragons Den.

Gezin

Samen met haar man Ruben Bontekoe en haar twee kinderen woont Nikkie in een waanzinnig grachtenpand in Amsterdam.

En we kennen Nikkie: als ze iets doet, doet ze het goed! Het monumentale pand waarin ze woont telt maar liefst 5 verdiepingen en is echt waan-zin-nig! Nikkie heeft het huis met zoveel klasse en stijl ingericht, dat zie je meteen op de foto’s. In het midden van het huis is een vide gemaakt, waar je naar beneden kunt kijken naar een andere etage.

Ben je benieuwd naar de inrichting van het huis van Nikkie? Dat zie je hier!

4 generaties

Het afgelopen weekend kwam de hele familie van Nikkie bij elkaar voor een bijzondere gebeurtenis: haar oma vierde alweer haar 96e verjaardag, wat een mijlpaal! Natuurlijk werden er ook leuke foto’s gemaakt.

‘4 generaties 96 jaar tot 11 jaar’, schrijft Nikkie bij de mooie foto. Wat een leuke meiden zijn het! En wow: je zou toch zeker niet zeggen dat Nikkie’s oma alweer 96 jaar is! Wat ziet ze er nog goed uit!

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
Zo ziet de 9-jarige zoon van Nikkie Plessen er nu uit!
Zo ziet de 9-jarige zoon van Nikkie Plessen er nu uit!
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen