FOTO: Ondeugende Lina Dulles laat alle harten smelten
Delen

FOTO: Ondeugende Lina Dulles laat alle harten smelten

Caroline Mol deelt een te grappige foto van dochter Lina. Wat een ondeugend meisje!

Jan Dulles en Caroline Mol

Hij is één van de beste zangers van Nederland en zij een bloedmooie Volendamse: Jan Dulles en zijn grote liefde Caroline Mol. Allebei zijn ze hartstikke actief op social media en hebben ze beide een grote schare fans opgebouwd.

Gezin

En dat heeft natuurlijk alles te maken met het prachtige gezin wat Jan en Caroline samen hebben. De fans en volgers van het stel kunnen maar geen genoeg krijgen van de foto’s van de kids en wij begrijpen helemaal waarom: wat een mooi gezin hebben de twee.

Na een verschrikkelijke periode na het plotselinge overlijden van hun dochter Donna durven Jan en Caroline nu weer te genieten van het leven. Natuurlijk blijft Donna altijd in gedachten, maar het is mooi om te zien dat Jan en Caroline weer stralen. De komst van de kleine Lina is daar zeker een groot deel van. Eerder schreef Caroline hier over: ‘Alles was anders omdat we Donna verloren hadden. Lina was zó lief en kerngezond maar ik had als moeder een heel raar, angstig, dubbel gevoel in die eerste weken. Het is moeilijk uit te leggen en ik ben daar gelukkig overheen. Lina is een heerlijke lachebek en we zijn zielsgelukkig dat ze in ons leven mocht komen.’

Ondeugende Lina

Caroline Mol deelt een te grappige foto van Lina op haar Instagram. Daarbij schrijft ze: “‘Handen omhoog of ik schiet!’… ik denk dat ze dát met die kop bedoelt… wat denken jullie?.” Veel volgers reageren onder de foto. Zo schrijft iemand: “Wat een heerlijke meid dat gezicht. Wat een schat.” Je ziet de foto hieronder.

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol: 'Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was'
Caroline Mol: ‘Ik weet weinig meer van deze periode omdat ik aan het ‘overleven’ was’
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Caroline Mol deelt emotioneel bericht over twee dochters
Lees alle artikelen over Caroline Mol

Meer over Jan Dulles

Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: 'Een wonder. Echt een wonder'
Jan Dulles en Caroline Mol door het dolle: ‘Een wonder. Echt een wonder’
LOOKALIKE: Volgers in de war door foto Jan Dulles...
LOOKALIKE: Volgers in de war door foto Jan Dulles…
Lees alle artikelen over Jan Dulles