100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay

FOTO’S: Meegenieten met de romantische vakantie van Olcay en Ruud

Het stel is inmiddels weer terug in Nederland, maar aan de foto's te zien, hebben Olcay en Ruud onwijs genoten met elkaar.

Ruud en Olcay

Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn al heel wat jaren samen en zij lijken onwijs gelukkig te zijn met elkaar. Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als zij samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht, heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een aantal jaren geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken. Met de liefde tussen de twee zit het wel goed..

Romantische kiekjes

Ruud en Olcay trekken er regelmatig op uit met z’n tweeën. Dit keer genoot het stel van een korte vakantie in Marrakech en het zag er geweldig uit. Olcay deelt een reeks foto’s van haar en Ruud en daar worden wij zo blij van. Dit stel is echt voor elkaar gemaakt en het is zo mooi om te zien dat zij het zo fijn hebben samen. ‘Favoriete Marrakech momenten’, schrijft Olcay bij de romantische foto’s. ‘Wat ik duidelijk zie en voel door het scherm; dat jullie elkaars ‘soulmates’ zijn. Enja…daardoor passen jullie zo goed bij elkaar. Liefde overwint alles!’, reageert een enthousiaste volger. Prachtig stel..

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen.