100pmagazine_ruudolcay
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ruud en Olcay genieten van de zomerzon in Dubai!

Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben het stormachtige winterweer in Nederland verruild voor de zomerzon in Dubai. Op Instagram postten zij zomerse kiekjes van deze romantische vakantie.

Dubai

Terwijl storm Franklin nog over Nederland raast, hebben Olcay Gulsen en Ruud de Wild ervoor gekozen om Nederland te verlaten. Zij hebben hun koffers gepakt en genieten momenteel van een welverdiende vakantie in het zonnige Dubai! Het koppel geniet zo te zien met volle teugen van hun vakantie en hebben ontzettend veel lol samen!

Op Instagram postten zij leuke vakantiekiekjes, zodat wij thuis ook kunnen meegenieten! “Even op vakantie ouwe” schrijft Ruud bij de foto’s die hij op Instagram post. Volgers van Ruud en Olcay wensen het koppel veel plezier. Zo schrijft iemand: “Het is jullie gegund fijne vakantie”. Weer iemand anders schrijft: “Lekker genieten saampjes”.

https://www.instagram.com/p/CaMxJn9BNiC/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CaPPipfBugh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CaPRBlsBnYg/?utm_source=ig_web_copy_link

100pmagazine_olcay4

100pmagazine_olcay5

100pmagazine_olcay5

Fashionable op vakantie

Natuurlijk heeft de modeontwerpster alles uit de kast getrokken en verschijnt Olcay fashionable aan het zwembad. Zij tovert de ene mooie bikini na de andere uit haar koffer. Op haar Instagram stories post zij mooie foto’s van haar zomerse outfits:

100pmagazine_olcay5

100pmagazine_olcay5

100pmagazine_olcay3

https://www.instagram.com/p/CaNdZm6hv15/?utm_source=ig_web_copy_link

Moeilijke periode

Heerlijk even genieten samen, moet het stel hebben gedacht. De afgelopen periode heeft het koppel namelijk een hoop meegemaakt.

Vorig jaar maart maakte de 52-jariger radio-dj bekend dat hij darmkanker had en tijdelijk zou stoppen met zijn radioprogramma. Tijdens deze moeilijke periode week zijn grote liefde Olcay niet van zijn zij. Zij was zijn steun en toeverlaat. Zo schreeft Ruud destijds op Instagram: “Naast de beste chirurg/professor heb ik de liefste, fijnste, knapste, slimste en vooral grappigste naast me. Olcay, jij bent alles wat ik wens”. Inmiddels is Ruud gelukkig weer kankervrij.

Kinderen Ruud de Wild

Ruud de Wild is een gelukkig man. Hij heeft de liefde gevonden bij de bloedmooie Olcay en hij is vader van drie prachtige kinderen.

Ruud is vader van dochter Toy, zoon Johnny en dochter Teddy.

Oudste dochter Toy

Oudste dochter Toy kreeg Ruud uit een eerdere relatie met Tatum Dagelet. In 2004 ging het stel uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Toy is een prachtige jonge dame en heeft inmiddels de leeftijd van 18 jaar bereikt. Ze lijkt veel op haar moeder, maar heeft ook zeker wat van haar vader weg.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: 'Het gaat echt niet goed...'
Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen