100%NL Magazine Ruud de Wild Olcay Gulsen

VIDEO: Olcay wordt op hilarische wijze verrast door Ruud de Wild!

Ruud de Wild laat zich weer eens van zijn romantische kant zien. Hij verraste op hilarische wijze zijn mooie vriendin Olcay.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na een aantal relaties vond Ruud uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als ze samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een tijdje geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken.

Uit eerdere relaties heeft Ruud drie kinderen: dochter Toy, zoon Johnny en dochter Teddy. Zijn oudste dochter kreeg Ruud met Tatum Dagelet. Toy is inmiddels alweer 19 jaar oud en een prachtige verschijning! Zo stal ze een paar maanden geleden nog de show in een leren jurkje.

Vakantie

De afgelopen week genoten Ruud en Olcay van een heerlijke, zonovergoten vakantie in Dubai. Het ontbrak hen aan niets! Gelukkig voor ons deelden Ruud en Olcay de meest heerlijke vakantiekiekjes via social media, zodat wij ook een beetje mee konden genieten.

Benieuwd naar de vakantiekiekjes? Die zie je hier!

Op hilarische wijze verrast

Een paar dagen geleden nam Ruud Olcay nog flink in de maling! In Dubai werd Ruud op pad gestuurd om koffie te halen voor Olcay, maar hij kwam terug met een tas uit de Chanel winkel. Olcay werd natuurlijk gelijk enthousiast en dacht dat er een mooi cadeau in de tas zou zitten, maar niets bleek minder waar. Het was een grapje van Ruud en in de Chanel tas zat de koffie. Arme Olcay!

Gelukkig voor Olcay werd ze vandaag opnieuw verrast, maar dit keer écht! ‘Ok..ik heb dus officieel de leukste, grappigste & meest attente man ter wereld!’ jubelt Olcay bij de video. Benieuwd welk prachtig cadeau er dit keer in de tas zat? Dat zie je in onderstaande video!

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen