FOTO'S: Zó vierden de BN'ers het einde van 2022!

FOTO’S: Zó vierden de BN’ers het einde van 2022!

Het afgelopen weekend vierde de hele wereld het einde van 2022 en werd er feestelijk geproost op een splinternieuw jaar! Zie hier hoe de BN'ers deze feestelijke gebeurtenis vierden!

Rafael van der Vaart & Estavana Polman

Voor de jaarwisseling was het gezin van Rafael van der Vaart weer even compleet. Samen met Estavana, zijn zoon Damián en dochter Jesslynn ging hij stralend het nieuwe jaar in!

Bridget Maasland

Samen met haar zoon Mees Padberg vierde Bridget Maasland de jaarwisseling op dé plek: New York! Het tweetal deed dit met matching brillen en zo te zien hadden moeder en zoon de grootste pret!

Heleen van Royen

‘Bart en ik lagen de afgelopen dagen te rillen in bed vanwege een venijnige griep. Alpha lag aan onze voeten te rillen vanwege het vuurwerk. We begonnen het nieuwe jaar met een wandeling in de Soesterduinen, die deed wonderen’, aldus Heleen van Royen.

Daphne Deckers

Ondanks dat Daphne straalt met twee oliebollen op haar hoofd deelt de blondine gelijk haar goede voornemens voor 2023: ‘Effe geen oliebollen meer’.

Dennis Weening

Presentator Dennis Weening deelt vanaf zijn Instagram al zijn volgers een stralend nieuwjaar, en dat doet hij met dit te leuke gezinskiekje!

Freek Vonk

Na keer op keer uitverkochte zalen komt Freek Vonk weer even tot rust. Samen met zijn mooie vriendin Franka gaat hij het nieuwe jaar in vanuit Mexico.

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman deelt een wijze les met haar volgers: ‘Gelukkig nieuwjaar lieve mensen. Dat je na vallen maar weer mag opstaan en van domme dingen doen weer veel leert. Dat je na ruziemaken t weer goedmaakt. En dat we blijven geloven dat de lieve mensen met meer zijn.’

Bibi Breijman

Het jaar 2022 was een prachtig, maar ook heel heftig jaar voor Bibi Breijman. ‘2023 wordt een eitje!’, roept ze over zichzelf af.

Bas Smit & Nicolette van Dam

Vanuit hun prachtige versierde tuin wensen Bas Smit en Nicolette van Dam iedereen een gelukkig maar ook gezond 2023.

André Hazes & Monique Westenberg

Het meest besproken stel van het jaar 2022 vierde samen de jaarwisseling. Ze gingen 2022 letterlijk knallend uit want op Instagram deelt Monique een video waarop te zien is dat ze samen met zoontje Dre vuurwerk afsteken.