ANP Frank de Boer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Frank de Boer deelt prachtige foto van zijn mooie vrouw en 3 dochters

Op Instagram pronkt Frank de Boer met zijn grootste trots: zijn vrouw en 3 dochters.

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. Inmiddels is Frank niet meer actief als voetballer, maar wel als coach!

In 2020 werd bekend dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. Helaas werd het geen succes en werd Frank ontslagen nadat hij met zijn spelers ten onder ging tijdens het EK in 2021.

Vrouw Helen

Al meer dan 22 jaar is Frank heel gelukkig getrouwd met zijn grote liefde Helen. De twee leerden elkaar op jonge leeftijd kennen en toen sloeg de vonk gelijk over! Inmiddels hebben de twee ontzettend veel meegemaakt samen: drie prachtige dochters rijker, een paar verhuizingen en carrière-switchen.

Vorige week vierde Helen haar 50e verjaardag en besloot Frank om een liefdesode aan haar te brengen. Bij een prachtige foto van de twee schreef hij: ‘Happy birthday mijn allerliefste. Eigenlijk zie je er te jong uit om bij de club te komen!’

Drie prachtige dochters

De 50e verjaardag van Helen werd goed en groots gevierd. Zo’n mijlpaal kan je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Speciaal voor de gelegenheid stond er een photobooth.

Midden tussen de 4 vrouwen van zijn leven straalt Frank op de foto. Samen met Helen kreeg hij namelijk drie prachtige dochters: Jackie, Beau en Romy. Dochter Beau is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Dus binnenkort worden Frank en Helen ook voor het eerst opa en oma!

Bron en Beeld: Instagram Frank de Boer, ANP Foto

Delen

Meer over Frank de Boer

Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Lees alle artikelen over Frank de Boer