ANP Frank de Boer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Frank de Boer pronkt met pasgeboren kleindochter

Frank is in korte tijd twee keer opa geworden en hij geniet van quality time met zijn kleinkinderen. De foto's die hij deelt zijn steeds mierzoet.

Frank de Boer

Samen met zijn tweelingbroer Ronald de Boer heeft Frank jarenlang als profvoetballer gespeeld. Hij speelde onder andere voor Ajax, FC Barcelona en Galatasaray. Inmiddels is Frank niet meer actief als voetballer, maar wel als coach!

In 2020 werd bekend dat Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal zou worden. Helaas werd het geen succes en werd Frank ontslagen nadat hij met zijn spelers ten onder ging tijdens het EK in 2021.

Groot gezin

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw Helen kennen. In een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eens over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Foto’s van de knappe meiden zie je hier!

Kleindochter

Frank en Helen werden dit jaar in korte tijd twee keer opa en oma. Zowel Frank als zijn dochters delen regelmatig foto’s en video’s van en met de kleintjes. Beau kreeg een zoontje, Saint en Romy een dochter, Lizzy. Frank is apetrots en hij geniet van quality time met zijn kinderen en kleinkinderen. Nu deelt hij weer een mierzoet kiekje van zijn kleindochter in de armen van zijn vrouw. ‘Ik mis mijn geliefden’, schrijft hij erbij. Frank moet zijn familie missen, omdat hij nu actief is als trainer bij de club Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

Wij smelten echt weg bij deze foto…

https://www.instagram.com/p/Cu4ueP0IDie/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Frank de Boer en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Frank de Boer

Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Lees alle artikelen over Frank de Boer