Frans Bauer 100pmagazine
Zie ook:
Delen

Frans Bauer in paniek: ‘Vre-se-lijk. En nou dan?’

Frans ging vol goede moed naar zijn afspraak, maar onderweg kampte hij met een klein probleempje. Hij deelt het met zijn volgers.

Frans Bauer

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongensFrans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Probleempje

Frans was gisteren onderweg naar een hele belangrijke afspraak en onderweg had hij trek in een kopje koffie, maar die had hij beter niet kunnen nemen. Hij morste namelijk de koffie over zijn felroze overhemd. ‘Er zijn van die dagen dat je gewoon niet blij bent met jezelf’, begint hij zijn verhaal in zijn Instagramstory. ‘Dan rij je richting de benzinepomp, je pakt een lekker bakje koffie, je hebt een belangrijke afspraak en dan gebeurd er dit..’ In de video laat hij zijn overhemd zien, waar de koffie op is gemorst. Aan de blik van Frans te zien, was hij heel teleurgesteld. ‘Vreselijk. Vre-se-lijk. Heb ik weer. En nou dan? En nou dan?’, eindigt hij zijn video. Misschien handig om volgende keer een extra overhemd mee te nemen, Frans!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Frans Bauer