100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

Ook Frans Bauer kan verleiding niet weerstaan: ‘Het is niet goed. Poeh…’

Frans is al een hele lange tijd goed bezig en hij blijft maar kilo's afvallen, maar nu kon hij de verleiding echt even niet meer weerstaan...

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Verleiding

Frans is in de afgelopen maanden heel veel kilo’s kwijtgeraakt. Hij ging er voor de volle 100% voor en hij is al meer dan 32 kilo afgevallen. Echt heel goed van de zanger. Bij een afvalrace horen natuurlijk ook af en toe wat cheat meals, want anders hou je het niet vol. Frans had gisteren zo’n momentje, waarbij de controle even verloor en volledig uit zijn dak ging wat betreft lekker eten. Hij ging langs de McDonalds.

Op Instagram maakt Frans een video en daarin vertelt hij: ‘Ken je dat gevoel? Je hebt een drukke dag. Je bent om 05.30 uur vertrokken. Alle afspraken gehad, hartstikke leuk. En dan denk je: ik ga even wat eten. Dan bestel je wat. En als je het opgegeten hebt, heb je spijt.’ Hij laat de zak van McDonalds zien. ‘Je kan het wel raden’, zegt hij grinnikend. ‘Twee stuks maar liefst. Twee stuks. En ook nog dubbele. Oi, oi, oi. Het is niet goed. Poeh… Maar het was wel lekker’, zegt hij lachend. Volgers gieren het uit en zij geven Frans helemaal gelijk. ‘geweldig Frans. Gewoon een keer lekker genieten van iets heeeel lekkers’ en ‘nou, je hebt genoten ! Morgen weer een dag hoor’, reageren wat volgers. Lekker blijven genieten van dit soort momentjes, Frans. Het hoort erbij!

https://www.instagram.com/reel/CxGI8tPsU6x/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Frans Bauer