100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

WOW: Frans Bauer gooit het roer om en verliest al 28 kilo

Frans was klaar met alle overtollige kilo's en hij heeft het roer volledig omgegooid. De zanger heeft zijn doel nog niet bereikt, maar hij is goed op weg.

Frans Bauer

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongensFrans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Strijd tegen de kilo’s

Frans deelde er eerder dit jaar al wat beelden van en hij schuift het niet onder stoelen of banken: de zanger is de afvalrace aangegaan. Frans is veel in de sportschool te vinden, hij let op wat hij eet en hij wandelt veel. Het resultaat mag er zeker zijn, want de zanger is al 28 kilo afgevallen. Hij vertelt erover aan RTL Boulevard. ‘Ik moet er nog 7 en dan ben ik de oude Frans die ik ooit was. Ik train gemiddeld vier keer in de week zo’n 15 kilometer. Dan komt daar nog de krachttraining en het fietsen en het wandelen met Maris bij’, vertelt hij. ‘Over een aantal weken kan het maar zo zijn dat ik op Gran Canaria ga paraderen met dit dit geweldige lijf’, vertelt hij lachend. Frans reist deze zomer samen met de rest van de familie naar Gran Canaria en dat kan hij niet meer afwachten. Heerlijk even wat quality time met z’n allen.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Frans Bauer

AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Feest in huize Bauer: zoon Lucas is jarig!
Lees alle artikelen over Frans Bauer