100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

Heftige strijd voor Frans Bauer: ‘Het is een gevecht’

Niet alleen voor ons, maar ook voor Frans komt de zomer er weer aan. De zanger doet er alles aan om met een gespierd lijf op het strand te lopen.

Frans en Mariska

Ze zijn al vele jaren heel gelukkig en samen de ouders van vier prachtige jongens: Frans en Mariska Bauer. De twee zijn vier handen op één buik en nog altijd heel gek op elkaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat vorig jaar de grond onder Frans’ voeten wegzakte nadat Mariska werd getroffen door een herseninfarct. Gelukkig gaat het alweer een hele tijd goed met Mariska. De twee lijken gelukkiger dan ooit.

Strijd

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat veel mensen op hun gewicht gaan letten. Ook Frans wil een paar kilo afvallen, voordat de mooie zomerdagen beginnen. Daar moet alleen wel wat voor gedaan worden. Op Instagram deelt Frans een video, waarop hij op een hometrainer zit. ‘De strijd tegen de kilo’s is weer begonnen!! Want ja ik wil straks ook met een gespierd lijf op het strand lopen! Hebben jullie nog tips?’, vraagt hij zijn volgers onder de video. Frans gaat voor een gezond eetpatroon en de juiste beweging en wie weet loopt hij deze zomer daadwerkelijk met een sixpack over het strand.

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer