100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!

Frans en Mariska Bauer delen al jaren lief en leed met elkaar en vorig jaar vierden ze alweer hun 15-jarig huwelijk. Benieuwd hoe het koppel er járen geleden uitzag? Wij vonden een paar pareltjes van foto’s!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska twee jaar geleden getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Trouwjurk

Mariska zag er tijdens haar huwelijk met Frans prachtig uit in een lange witte trouwjurk met doorschijnende mouwen. Op de jurk zaten diverse glimmende stenen en ook de sluier zag er prachtig uit. Mariska is nog steeds dolgelukkig met Frans. Ze zijn dan ook nooit uitgepraat! “We praten de hele dag. Als het een minuut stil is, is het lang. We hebben discussies, maar maken ook zo veel lol met elkaar”, zei Mariska destijds tegen het AD.

Jonge koppies

Een paar jaar geleden dook Mariska in haar archiefkast en toverde er deze leuke foto uit. Wat zijn Frans en Mariska hier nog jong! ‘Lange tijd geleden’, schrijft Mariska bij de foto. En lang geleden is het zeker! Hoe lang geleden vertelt ze er helaas niet bij. Maar Frans beschikt nog over een volle bos donker haar!

De Bauers

Ook hebben Frans en Mariska samen al diverse programma’s gemaakt. Sinds gisteren zijn zij weer op televisie te zien, want ‘De Bauers’ zijn terug. Heel Nederland heeft weer genoten van de grappen en grollen en leuke momentjes van de familie Bauer. Wij zijn gek op deze familie!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Frans Bauer

HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
HUH?! Verklapt Frans Bauer hier groot nieuws?
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Frans Bauer