100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

Frans en Mariska Bauer stralen van oor tot oor: ‘Wij zijn super trots’

Frans, Mariska en Christiaan Bauer stralen van oor tot oor, want zij hebben iets te vieren. Wat een fantastisch nieuws is dit zeg!

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is dit jaar in mei alweer 15 jaar getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska vorig jaar getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Trotse ouders

Dat Frans en Mariska onwijs trots zijn op hun kinderen, wisten wij al. Het stel deelt regelmatig foto’s met hun jongens en in de tekst schrijven zij vaak over het feit hoe goed één van alle kinderen iets heeft gedaan. Dit keer is het Christiaan waar Frans en Mariska trots op zijn, want hij mocht een diploma ophalen op school. ‘Christiaan heeft zijn bachelor fiscaal recht cum laude gehaald!! Vandaag mocht hij zijn welverdiende diploma ophalen in Leiden! Wij zijn super trots!!’, schrijven Frans en Mariska op Instagram. Vader, moeder en zoon stralen van oor tot oor. Wat een geweldige prestatie is dat zeg. Van harte gefeliciteerd, Christiaan!

https://www.instagram.com/p/Cy1Aa5as8mh/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Frans en Mariska Bauer.

Delen

Meer over Frans Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over Mariska Bauer

LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Mariska Bauer