100%NL Magazine Jan Dulles
Zie ook:
Delen

Gaan Jan Dulles en Caroline Mol Volendam verlaten?

De twee wonen al jaren in Volendam, maar zij hebben onlangs een appartement gekocht buiten het vissersdorp...

Jan Dulles en Caroline Mol

Jan Dulles en Caroline Mol, een paar dat al hele veel jaren samen is en een heel fijn gezin heeft, hebben in de loop der tijd samen de diepste dalen doorgemaakt. Deze uitdagingen en gebeurtenissen hebben ervoor gezorgd dat hun band sterker dan ooit is. Vorig jaar bezegelden het duo hun liefde door in het huwelijksbootje te stappen. Foto’s van hun trouwdag zie je hier.

Nieuw appartement

Jan en Caroline wonen al jaren in een prachtige woning op de dijk in het pittoreske Volendam. Bij die woning blijft het niet alleen, want onlangs heeft Jan een appartement in Amsterdam gekocht. Dit is een tweekamerappartement met uitzicht over het IJ. Het appartement is te klein voor het gezin van Jan en Caroline, dus het lijkt erop dat zij dit gaan verhuren en zelf in het mooie vissersdorp blijven wonen.

De woning heeft niet alleen een prachtig uitzicht, maar beschikt ook over hoge ramen, een balkon en een woonoppervlakte van vijftig vierkante meter. Vanbinnen ziet het er prachtig uit. De woonkamer oogt rustig en chique en ook de keuken is erg luxe. Jan kocht dit appartement voor 325.000 euro waarschijnlijk als investering.

Benieuwd hoe dit prachtige appartement er vanbinnen uitziet? Klik op deze link voor de foto’s.

Bron en Beeld: Bekende Buren

Delen

Meer over Jan Dulles

Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Jan Dulles