100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

KWIJL: Binnenkijken in de gigantische garderobe van Monique Westenberg!

De garderobe van Monique Westenberg is de droom van iedere vrouw!

Woning in Berkel en Rodenrijs

Samen met haar zoontje Dré woont Monique in een prachtige villa in Berkel en Rodenrijs. In eerste instantie woonde Monique hier ook nog samen met André Hazes. Na hun veelbesproken breuk was het eerst even onduidelijk wie er zou blijven wonen, maar inmiddels is duidelijk dat André Hazes uit de villa vertrokken is.

Toch weer samen met André?

De geruchten rondom de relatiestatus van André Hazes zijn nog niet gaan liggen. Bronnen spreken nu zelfs van een verzoening tussen André en zijn ex Monique.

Weekblad Privé claimt ‘vriendinnen’ van Monique gesproken te hebben. De ‘vriendinnen’ van Monique geven duidelijkheid of André en Monique nu wel of niet meer samen zijn. Wat denken jullie?

Gigantische garderobe!

Monique kennen we niet alleen van haar relatie met André, maar ze ontpopt zich de laatste tijd ook steeds meer als stijlicoon. Outfit na outfit, Monique ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

Op Instagram geeft ze haar volgers een uniek kijkje in haar gigantische garderobe. En geloof ons: dit is de droom van iedere vrouw. We hebben zelden zoveel schoenen bij elkaar gezien! 😉 Nieuwsgierig geworden? Check dan de video hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
Lees alle artikelen over Monique Westenberg