100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Hier gaan Monique Westenberg en Dre wonen

Er is eindelijk duidelijkheid voor Monique Westenberg en Dre. Zij zullen hier blijven wonen na de veelbesproken breuk tussen André en Monique.

Woning voor Monique en Dre

Na de plotselinge breuk van André Hazes en Monique Westenberg ontstonden er veel vragen. De eerste vraag wat veel mensen zich afvroegen was of André wellicht een nieuwe liefde zou hebben. In zijn officiële statement op Instagram liet André gelijk al weten een klik te hebben met Sarah van Soelen. André schreef toen: ‘k ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit’.

Maar ook ontstond de vraag: waar gaan Monique en Dre nu wonen? André, Monique en Dre woonden al een tijdje in een splinternieuwe villa, in Berkel en Rodenrijs. Het stel kocht de woning destijds en maakten er samen hun droompaleis van.

Nu is bekend dat Monique en Dre in de villa zullen blijven wonen. Monique hoeft dus niet op zoek naar een andere woning. Toch gingen er een tijdje geruchten dat Monique naar Vinkenveen zou verhuizen, om dichterbij André’s zus Roxeanne te wonen, maar niets blijkt minder waar.

André en Sarah

Inmiddels heeft André officieel bekend gemaakt dat hij en Sarah een stelletje zijn. Sinds hun relatie Insta-official is schreeuwen de twee het dan ook van de daken. Zo postte André een paar dagen geleden nog een filmpje samen met Sarah waarbij ze niet van elkaar kunnen afblijven.

 

Beeld: Instagram Monique Westenberg, Bron: BekendeBuren

Delen

Meer over Monique Westenberg

Hier gaan Monique Westenberg en Dre wonen
Hier gaan Monique Westenberg en Dre wonen
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: 'Echt ons aller aller grootste kado'
Monique Westenberg en André Hazes dolblij: ‘Echt ons aller aller grootste kado’
Geschrokken Monique Westenberg: 'OMG. Wat gebeurt hier!?!?'
Geschrokken Monique Westenberg: ‘OMG. Wat gebeurt hier!?!?’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg