100%NL Magazine Anouk
Delen

Geëmotioneerde Anouk: ‘Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben’

Dankbare Anouk: "Ik waardeer elke lieve boodschap, elk applaus en elke knuffel."

Anouk

Anouk Teeuwe, algemeen bekend als Anouk, is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande en invloedrijke artiesten van Nederland. Anouk brak in de late jaren ’90 door met haar hit ‘Nobody’s Wife’, een krachtig rocknummer dat haar direct op de kaart zette als een stem om rekening mee te houden. Anouk staat bekend om haar rauwe, authentieke geluid en haar vermogen om verschillende muziekstijlen te verkennen, van rock tot soul en van pop tot ballads. Ze heeft niet alleen talloze hitsingles en -albums op haar naam staan, maar heeft ook Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival in 2013 met het nummer ‘Birds’.

Nieuw album

Fans opgelet! Anouk komt met een nieuw album. Deena&Jim is het veertiende studioalbum van de Nederlandse zangeres. Volgend jaar staat Anouk met twee verschillende shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. Zangeres Anouk heeft een heel bijzonder iemand gevraagd om haar te interviewen over haar nieuwe album Deena&Jim. Dat vertelt ze op Instagram. Zo zou het gaan om Matthijs van Nieuwkerk! Hij is na lange tijd weer terug te zien als interviewer. Aanstaande woensdag is het hele interview te zien op haar YouTube kanaal.

Dankbaar

Gister was de presentatie van haar album daarover zegt ze: “Lieve vrienden en familie, Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor jullie aanwezigheid gisteren tijdens mijn album presentatie. Dankb die ik van jullie heb ontvangen.” Benieuwd naar het interview van Anouk en haar nieuwe album? Bekijk hieronder een voorproefje.

https://www.instagram.com/reel/CzB4RNvtWxE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
Anouk en Dominique delen heel mooi liefdesnieuws
FOTO'S: Wist jij dat dít de oudere zus van Anouk is?
FOTO’S: Wist jij dat dít de oudere zus van Anouk is?
Lees alle artikelen over Anouk