Gerard Joling: 'Vandaag is een bijzonder, maar ook hele moeilijke dag'
Zie ook:
Delen

Gerard Joling: ‘Vandaag is een bijzonder, maar ook hele moeilijke dag’

In een video bedankt Gerard iedereen voor de steun die hij kreeg gisteren. Iets dat hij wel kon gebruiken op deze verdrietige dag.

Moeder

Begin dit jaar bracht Gerard Joling het nieuws de wereld in, dat zijn moeder Janny op 92-jarige leeftijd is overleden. Gerard’s moeder was regelmatig te zien in zijn vlogs en op zijn foto’s. Ook al is Janny op mooie leeftijd komen te overlijden, voor Gerard is en blijft dit een enorm gemis, waar hij het nog vaak moeilijk mee heeft. De zanger haalde destijds veel steun uit de lieve berichten en bloemen die hij kreeg.

Verjaardag

De dagen dat Gerard nog even extra aan zijn moeder denkt en haar net iets meer mist dan normaal, is op haar verjaardag. Gisteren zou Janny 93 zijn geworden en daar plaatst Gerard een emotionele video over op zijn Instagram. Vandaag is een bijzonder, maar ook hele moeilijke dag, omdat mijn lieve moedertje Janny vandaag jarig zou zijn. Net als mijn broer en zus mis ik onze lieve moeder enorm. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat mijn moeder zo lang bij ons heeft kunnen zijn. Ik denk elke dag aan haar en koester de mooie momenten die we samen met haar hebben gehad’, schrijft hij. Op de tafel heeft Gerard een grote foto van zijn moeder gezet, met daaromheen onwijs veel bloemen, kaarsen en rozenblaadjes. Wat heeft hij dat mooi gedaan. Wij wensen hem veel sterkte.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: 'Ik heb een heel spannend leven'
Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’
Lees alle artikelen over Gerard Joling