100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling deelt emotioneel bericht: ‘Dat is het nadeel van ouder worden’

Gerard moet zijn ouders alweer een hele tijd missen en daar heeft hij het nog steeds moeilijk mee. In een emotioneel interview vertelt hij erover.

Gerard Joling

Wie kent ‘m niet? Gerard Joling, ofwel ‘Geer’ voor intimi, is zo’n beetje het stralende middelpunt van elk feestje. Met zijn kenmerkende hoge noten en zijn altijd fonkelende outfits, is hij een vaste waarde in de Nederlandse showbizz. Maar Geer is niet alleen zanger; hij is ook presentator, acteur en hilarische realityster. Gerard lijkt altijd vrolijk en optimistisch te zijn, maar het gemis van zijn ouders hakt er goed in en dat maakt hem heel verdrietig.

Groot verdriet

Het is alweer twee jaar geleden dat Gerard afscheid moest nemen van zijn lieve moeder, Janny. ‘Vorig jaar was mijn eerste kerst zonder haar, dat was wel even gek’, vertelt hij in Libelle. ‘Tijdens de feestdagen is het extra groot.’ Hier doelt hij op het extreme gemis. ‘Dat geldt ook voor mijn vader, die al veel langer geleden overleden is.’

Waxinelichtjes

Gerard legt uit dat het verdriet wel slijt, maar zijn ouders zijn wel altijd in zijn gedachten. ‘Ik heb thuis een kastje met foto’s van familie en vrienden die ik moet missen. Als ik een feestje geef, zet ik daar waxinelichtjes tussen. Zo zijn zij er ook een beetje bij. Helaas wordt mijn kastje steeds voller, dat is het nadeel van ouder worden.’ Dat is inderdaad een heel groot nadeel en onwijs sneu.

Bron en Beeld: Libelle

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling