100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

FOTO: Gerard Joling geniet met zijn moeder van een heerlijk dagje op het terras!

Gerard Joling deelt bijzonder foto met zijn moeder op het terras, en wow, wat lijken ze op elkaar! Het geluk straalt van de foto af.

Janny blijft slapen

Gerard schrijft dat zijn moeder afgelopen week gezellig een paar dagen is blijven logeren, hoe leuk! Een heel leuk initiatief van Gerard om zijn moeder af en toe een paar dagen uit te nodigen.

Samen op het terras

Gerard grijpt de opening van de terrassen met beide handen aan om zijn moeder in het zonnetje te zetten:

Één gezicht!

Gerard lijkt niet alleen heel veel op zijn moeder Janny, maar de stemmen klinken ook hetzelfde. “Als ik bij mijn moeder de telefoon opneem, roepen mensen vaak: ‘Hai Janny’, zegt Gerard. Qua karakter valt de appel ook niet ver van de boom, zo zegt Gerard dat hij af en toe wel eigenwijs is, net als zijn moeder. Zij delen een speciale band samen.

Vlog

Gerard meldt onder de foto met zijn moeder dat er vanaf 16:00 uur een vlog te zien is over de afgelopen dagen met zijn moeder. Het zal niet de eerste vlog worden van Gerard, want hij is best wel actief op sociale media. Gerard kennende zal dit een zeer bijzondere opname zijn met veel humor, zeker de moeite waard om even te kijken dus! 

Broer en zus

Ben je na het lezen over de geweldige moeder van Gerard Joling ook benieuwd naar de broer en zus van Gerard? Neem dan snel een kijkje!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling