100%NL Magazine Gerard Joling
Zie ook:
Delen

Gerard Joling openhartig over liefdesleven: ‘Ik heb een heel spannend leven’

Vorig jaar liet Gerard weten dat hij aan het daten was met iemand. Of er daadwerkelijk iets is opgebloeid tussen de twee, laat hij nu weten.

Gerard Joling

Gerard Joling kennen we allemaal als Nederlandse zanger en presentator. De zanger treedt jaarlijks op met De Toppers, heeft zelf veel optredens en op tv is hij veel te zien. Samen met Gordon heeft Gerard meerdere programma’s gemaakt onder de naam ‘Geer & Goor’. Gerard is dit jaar ook weer te zien als jurylid bij het succesvolle programma The Masked Singer. Over zijn programma’s, eigen vlogs en dagelijks leven plaatst Gerard veel op Instagram en daar vermaakt hij zijn volgers rijkelijk mee.

Spannend leven

Een paar maanden geleden liet Gerard Joling weten dat hij aan het daten was met iemand. In Weekblad Story vertelt de zanger nu openhartig over zijn liefdesleven. ‘Het is rustig in mijn liefdesleven, ik ben snel verveeld. Als ik een leuke man tegenkom en denk: goh wat een leuke type, duurt dat gevoel niet lang. Ik ben al veel te lang alleen joh. Dan word je egocentrisch’, aldus Gerard. Tijdens de dates is dus helaas geen liefde opgebloeid.

Gerard heeft het overigens ook hartstikke druk op dit moment. Hij wordt gevolgd voor zijn eigen realityshow. Hierover vertelt hij het volgende: ‘Ik heb wel een heel spannend leven. Ook omdat ik altijd onderweg ben en overal naartoe ga. Er is ook al bij mij thuis gefilmd.’ Wij kunnen het niet meer afwachten. Jammer genoeg gaan wij Gerard niet met een nieuwe liefde zien in zijn eigen show.

Bron en Beeld: Weekblad Story

Delen

Meer over Gerard Joling

LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
LEZEN: Gerard Joling laat zich uit over einde carrière
Eigen realityshow voor Gerard Joling? Dit zegt hij er zelf over
Eigen realityshow voor Gerard Joling? Dit zegt hij er zelf over
Lees alle artikelen over Gerard Joling