Tim Douwsma brengt boek uit over gescheiden ouders
Zie ook:
Delen

Tim Douwsma brengt boek uit over gescheiden ouders

Tim kan zich naast zanger en acteur nu ook schrijver noemen! Vanaf vandaag kun je namelijk zijn nieuwe boek ‘Tim ertussenin’ pre-orderen.

Het boek gaat over de impact die een scheiding tussen twee ouders kan hebben op de kinderen. Tim zelf heeft ook gescheiden ouders en besloot dat het tijd werd om zijn ervaring te delen met andere mensen. Tim zegt het volgende over zijn boek: “En ik hoop vooral dat de kids er soms steun uit kunnen halen en weten dat ze niet de enige zijn met bepaalde vragen en/of schuldgevoelens. Leesbaar voor iedereen!”.

Tim deelt alvast stukje uit het boek met zijn volgers op Instagram: “Ik wil toch alvast een klein stukje laten lezen uit mijn boek van een gebeurtenis die me altijd bij zal blijven: ‘Tim, kom eens naar binnen, riep mama. Ze keek verdrietig, ze keek anders dan normaal. Wat kon er nou zijn? Ik begreep het niet. Ik liep de kamer binnen en zag mijn vader staan met twee grote koffers. Komt oma te logeren? Nee Tim, het gaat niet zo goed tussen heit en mem, en het is daarom beter dat ik ga. Nee, je mag niet gaan heit! Ik begon te huilen en te schreeuwen, heit gaf me een laatste knuffel pakte zijn koffers en deed de voordeur achter zicht dicht..’”.

Vanaf nu kun je het boek dus alvast pre-orderen op bol.com! Vier november zal het boek beschikbaar zijn om te lezen. Wij zijn benieuwd!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Tim Douwsma

BABYNIEUWS: Tim Douwsma voor de tweede keer vader geworden!
BABYNIEUWS: Tim Douwsma voor de tweede keer vader geworden!
Tim Douwsma showt voor het allereerst het gezicht van zoontje!
Tim Douwsma showt voor het allereerst het gezicht van zoontje!
Lees alle artikelen over Tim Douwsma