100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe Cabau geraakt door geweldige prestatie Xess Xava

Yolanthe's zoontje Xess Xava voelt zich als een vis in het water op zijn school en dat is te merken aan zijn prestaties. Yolanthe is apetrots.

Yolanthe Cabau

Ze reist van hot naar her, staat veel voor de camera en is een van de mooiste vrouwen van Nederland: Yolanthe Cabau! Haar leven mag dan wel glamoureus zijn, toch is er één iemand die Yolanthe altijd alles doet vergeten, en dat is haar geliefde zoon Xess Xava. Yolanthe kreeg Xess Xava samen met Wesley Sneijder. De twee kregen in 2009 een relatie, trouwden een jaar later en in 2015 werd Xess Xava geboren. Helaas had het sprookje geen mooi einde, want Yolanthe en Wesley gingen in 2019 uit elkaar.

Trots momentje

Op Instagram deelt Yolanthe regelmatig video’s, waarop te zien is dat Xess Xava met zijn klasgenootjes aan het voetballen is. De kleine jongen voelt zich helemaal thuis in zijn klas en dat is te merken aan zijn prestaties. Xess Xava is zelfs uitgeroepen tot student van de maand. Op Instagram deelt Yolanthe wat foto’s. Xexx Xava staat te glunderen voor het bord en Yolanthe schrijft: ‘Love you so much!!!’ Wat zal zij trots zijn.

100%NL Magazine Xess Xava 100%NL Magazine Xess Xava

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: 'Dat moet kunnen'
Yolanthe Cabau eerlijk over open relatie: ‘Dat moet kunnen’
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Is déze Nederlandse artiest de nieuwe liefde van Yolanthe Cabau?
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau