100%NL Magazine ANP Jeroen van der Boom
Zie ook:
Delen

Dit is het leuke gezin van Jeroen van der Boom!

Jeroen van der Boom is niet alleen zanger en presentator, maar ook vader van twee prachtzoons. En oh wat is hij trots! Ken jij het gezin van Jeroen van der Boom al?

Oudste zoon Daan

Jeroen van der Boom plaatste onlangs een foto samen met zijn oudste zoon Daan toen hij 18 werd. Hij schreef bij de foto: “De leukste, liefste en altijd zichzelf gewoon 18 jaar!”. Zo vader zo zoon, want wat lijken die twee op elkaar op deze foto!

Jongste zoon Luuk

De veertienjarige zoon van Jeroen is ook niet van de melkboer! Luuk gaat qua uiterlijk zijn oudere broer en vader achterna. In 2018 traden Luuk en zijn vader samen op bij de Toppers, dit was een zeer bijzonder mooi optreden. Luuk was 12 jaar toen hij het grote podium op ging met zijn vader. De energie spat van het optreden af!

Jeroens vrouw Dany

De prachtige vrouw van Jeroen mag ook niet vergeten worden, wat ziet ze er goed uit zeg! Het is inmiddels alweer bijna 10 jaar geleden dan Jeroen in het huwelijksbootje stapte met zijn grote liefde Dany. In 2016 deden Jeroen en Dany ook samen mee aan het programma Dance Dance Dance. Daar dansten ze de sterren van de hemel. Het was prachtig om te zien hoe die twee op elkaar in gespeeld waren. Het was ontzettend spannend, maar na een moeilijke strijd moesten Jeroen en Dany toch het veld ruimen in aflevering 3.

!

Het hele gezin!

Allen samen zijn zij een echt prachtgezin! de liefde straalt van de foto’s af.

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Jeroen van der Boom

VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Jeroen van der Boom verbluft volgers met afgetraind lichaam
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Toppers 2024: Déze speciale gasten kunnen we verwachten!
Lees alle artikelen over Jeroen van der Boom