100N%L Magazine Maxime Meiland zwanger
Zie ook:
Delen

BEELDIG: Nieuw gezinskiekje van Leroy en Maxime

Leroy en Maxime hebben een prachtig gezin met twee schattige dochters. In Spanje maakte het gezin een nieuw gezinskiekje.

Een dochter!

In september werden Maxime en Leroy trotse ouders van Vivé. Uit een eerdere relatie had Maxime al een prachtige dochter: Claire.

Inmiddels is Vivé alweer ruim twee maanden oud en het kleine meisje groeit als kool! Een paar weken geleden vierde Maxime en Leroy dat hun dochtertje twee maanden oud was. Dat deden ze met deze te lieve foto.

Genieten op vakantie

De familie Meiland is een hartstikke drukke familie. Verhuizen, pasgeboren kindjes, verhuizen, wijnen, zaken en nóg eens verhuizen: het gaat allemaal niet in de koude kleren zitten. En aangezien het weer in Nederland de laatste tijd niet veel soeps is, besloot de familie om de zon op te zoeken.

Samen met Martien en Erica hebben Maxime en Leroy hun koffers gepakt. Op Instagram deelt Maxime een paar te schattige beelden. De familie Meiland geniet zo te zien met volle teugen!

Nieuw gezinskiekje

Op vakantie in Spanje greep het kersverse gezin hun kans en maakte ze een nieuw gezinskiekje. En er is er natuurlijk weer één die de show steelt: de kleine Vivé.

Vivé lijkt het niet helemaal eens te zijn met de foto. Leroy schrijft: ‘Volgens mij heb ik een teentje knoflook teveel gegeten, wat vind jij Vivé?’

 

Bron en Beeld: Instagram Leroy Molkenboer

Delen

Meer over Maxime Meiland

Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
Leroy Molkenboer geeft reactie op mogelijke scheiding met Maxime
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
SMELT: Dochters Maxime Meiland poseren in matching outfits
Lees alle artikelen over Maxime Meiland