100%NL magazine Bram en Esra
Zie ook:
Delen

Gezinsuitbreiding voor Bram en Esra uit B&B Vol Liefde

Dit maakte Bram in zijn laatste vlog bekend. Hij en Esra zijn dolgelukkig met de komst van Jayjay.

B&B Vol Liefde

Het is al jaren een van de best bekeken programma’s in de zomer: B&B Vol Liefde. In dit immens populaire programma stellen acht B&B-eigenaren hun accommodaties en hun harten open voor potentiële nieuwe liefdes. Het blijkt het recept te zijn voor een succesvol programma want heel Nederland smult er keer op keer weer van. Vorig jaar werd het programma zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2023, maar helaas hebben zij deze niet gewonnen.

Bram en Esra

In het afgelopen seizoen deden Bram en Esra mee aan B&B Vol Liefde. De twee zijn via een omweg bij elkaar gekomen, want iedereen had verwacht dat Bram met Carolien zou eindigen en Esra deed in eerste instantie mee om het hart van Joy te veroveren. Later zijn Bram en Esra met elkaar in contact gekomen en inmiddels zijn zij al maanden smoorverliefd op elkaar.

Gezinsuitbreiding

Bram en Esra wonen al een tijdje samen op het Scandinavische platteland, maar nu hebben zij er een nieuw gezinslid bij. In zijn laatste vlog vertelt Bram erover. ‘We hebben gezinsuitbreiding! Dat is deze hond hier.’ Hij laat vol trots zijn hondje Jayjay zien. ‘We houden denk ik de naam Jayjay niet’, zegt Bram. Zelf had hij al een hond, Doggo en ook Esra heeft al een hondje. De honden zijn nu al maatjes. ‘Het gaat beter dan verwacht!’

Jayjay is al wat ouder en de voormalig eigenaar kon niet meer zo goed voor het beestje zorgen. Bram twijfelde dan ook geen moment toen een vriend vroeg of hij hem hulp kon bieden. ‘Toen vroeg hij ons of wij de hond wilden hebben. Ik wil heel graag een andere hond erbij, maar Esra was het er niet helemaal mee eens.’ Nu zijn Esra en Jayjay beste vrienden.

Bron en Beeld: Instagram Bram en Vlog Bram

Delen