100%NL Magazine Giel Beelen
Zie ook:
Delen

SMELT: Giel Beelen laat harten sneller kloppen met állerliefste foto’s van dochter

Giel is inmiddels een paar maanden vader van een dochter en hij is dankbaar voor ieder moment met haar. Deze foto is zó lief.

Giel Beelen

Giel Beelen kennen de meeste mensen als Nederlande radio-dj en presentator van BNNVARA op NPO Radio 2. Vorig jaar maakte hij bekend te stoppen met het maken van radio, want hij besloot hij samen met zijn liefje de wereld rond te gaan reizen.

De radio-dj is al een hele tijd samen met Floor Joustra en met haar is hij vorig jaar zomer getrouwd. Samen kregen zij in november 2023 een dochtertje, Josephine.

Allerbeste vriendinnetje

Giel is gek op zijn dochter en hij deelt dat geluk graag met de wereld. Op Instagram plaatst hij nu twee mierzoete foto’s en daarbij schrijft hij: ‘Mijn allerbeste vriendinnetje, jij maakt me al 3 maanden zo gelukkig!’ Wat vliegt de tijd voorbij. Wij kunnen hier echt geen genoeg van krijgen. ‘Zooooo cute!’, ‘.. En dat straal je ook helemaal uit, mooi om te zien. Prachtige foto & wat een prachtig meisje’ en ‘Wat een superleuke foto. Allebei zó stralend …’, is een greep uit de reacties. Wát een geluk!

https://www.instagram.com/p/C2tyCOZNBZC/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Giel Beelen

Delen

Meer over Giel Beelen

SMELT: Dochter Giel Beelen verovert alle harten met haar betoverende ogen
SMELT: Dochter Giel Beelen verovert alle harten met haar betoverende ogen
SMELT: Giel Beelen deelt vertederende babyfoto's van pasgeboren dochter
SMELT: Giel Beelen deelt vertederende babyfoto’s van pasgeboren dochter
Lees alle artikelen over Giel Beelen