10pmagazine_jansmit
Zie ook:
Delen

Gigantisch nieuws voor Jan Smit: ‘Hadden we nooit durven dromen’

Jan kon zijn ogen echt niet geloven, maar hij deelde vol enthousiast een bericht op Instagram. Hier mag hij heel trots op zijn.

Gezin Jan Smit

Hij is één van de bekendste zangers die ons land kent: Jan Smit! Samen met zijn prachtige vrouw Liza, drie kids én hondje Rio woont Jan in Volendam. Jan is al sinds zijn kinderjaren bekend en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Jan is veel aan het optreden, is regelmatig voor zijn werk in het buitenland en hij presenteert zo nu en dan een programma, maar waar hij het liefste zijn tijd mee doorbrengt, is zijn gezin.

Geweldig nieuws

Jan deelde zojuist geweldig nieuws op Instagram. Hij kon zijn ogen echt niet geloven toen hij onlangs in Spanje werd verrast.

Met een award in handen schrijft hij: ‘Tijdens de opnames van ‘Beste Zangers’ werd ik door Claude verrast met een YouTube Award voor méér dan 100.000.000 views voor de ‘2 Kleine Kleutertjes’ clips. HONDERD MILJOEN! Samen met Edwin de Groot – die ook in Sevilla was- heb ik jaren geleden de stoute kinderschoenen aangetrokken en hebben we dit project uit de grond gestampt. Wat aanvankelijk begon met alleen m’n zusje Monique, mondde 2 jaar geleden zowaar uit in en een heuse bioscoopfilm met o.a. Chantal Janzen, Waylon, Ronnie Flex, Simone Kleinsma en zelfs mijn eigen dochter Emma in de hoofdrollen! Van dit ongelooflijke succes hadden we nooit durven dromen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…’ Jan straalt en heeft een glimlach van oor tot oor. Van harte gefeliciteerd. Wát een prestatie!

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit