100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

Jan Smit en vrouw Liza laten dromen uitkomen in Marbella

Jan Smit en zijn vrouw Liza laten dromen uitkomen in Marbella!

Jan Smit

Jan Smit was nog maar 10 jaar oud toen hij als klein jongetje samen met zangeres Carola Smit het nummer ‘Mama’ mocht zingen. Vanaf dat moment kwam de carrière van Jan in een gigantische stroomversnelling. Heel Nederland sloot dat kleine, schattige jongetje in het hart.

Inmiddels zit Jan alweer ruim 25 jaar in het vak en heeft tot nu toe een ontzettende succesvolle carrière. Hij zingt, kan acteren, mag veel presenteren, schrijft én is daarnaast ook nog een super-papa van drie leuke kinderen.

In het mooie Volendam in een gigantische villa woont Jan samen met zijn vrouw Liza en drie kinderen. O ja, vergeet hondje Rio niet! Die hoort ook helemaal bij het gezin. 😉

Marbella

Zoals we weten heeft Jan natuurlijk ontzettend veel talenten, maar wat Jan óók heel goed kan is vakantie vieren! Het gezin is veel te vinden op hun favoriete bestemming: Marbella.

Ook nu verblijven Jan en Liza daar. Gisteren beleefde het stel daar een bijzondere avond: ‘La Noche de San Juan’. In het Nederlands kennen we dit als het Sint Jansfeest, dat start na zonsondergang op 23 juni, gisteren dus. Op Instagram delen Jan en Liza dat ze deze bijzondere avond vierden in Marbella. Op Instagram zien we dat Jan en Liza drie wensen opschrijven en die voor middernacht op de vuurstapel hebben gegooid. Vervolgens zijn ze de zee in gelopen. ‘Daarna om 00.00 uur achterstevoren de zee in, dan komen je 3 wensen uit voor het komende jaar uit!’

Wij zijn heel benieuwd wat de wensen zijn geweest van Jan en Liza. 😉

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit