100%NL Magazine Glennis Grace
Zie ook:
Delen

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’

Voor Glennis was 2023 een bewogen jaar, maar gelukkig had de zangeres haar grote liefde aan haar zijde. Nu deelt zij een bijzonder bericht.

Glennis Grace

Glennis Grace is de artiestennaam van Glenda Hulita Elisabeth Batta. Ze is bekend als Nederlandse zangeres. De doorbraak van Grace was in 2011 na haar deelname aan het programma De beste zangers van Nederland. Haar eerste album bracht ze uit in 2012 en won hiermee een Buma NL Award. Grace was ook te zien in verschillende programma’s als The Next Pop TalentIt Takes 2 en The Big Music Quiz. 

Uit een eerdere relatie kreeg Glennis een zoon, Anthony Shane. Momenteel is zij dolgelukkig met haar partner, Boyd.

We werden ons

Op Instagram deelt Glennis niet meer zo heel veel foto’s en video’s, maar als zij dat wel doet, is het een post over werk. Dit keer is het een video waarin wij allemaal beelden van en met haar vriend zien. ‘Het is een jaar geleden… Jij kwam in mijn leven toen mijn leven op z’n kop stond. Je raakte mijn hart op een manier waarvan ik dacht dat niemand dat ooit meer kon doen. Zo werden wij één, wij werden ons. I love you’, schrijft een dolgelukkige Glennis.

De zangeres is zo te zien tot over haar oren verliefd. ‘Ooooh, wat vind ik dit geweldig! Zo zo blij voor jou zus! Je verdient het!’, reageert iemand. Wat een geluk!

Bron en Beeld: Instagram Glennis Grace

Delen

Meer over Glennis Grace

ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Ex Glennis Grace reageert op breuk 'Wil in rust verwerken'
Ex Glennis Grace reageert op breuk ‘Wil in rust verwerken’
Lees alle artikelen over Glennis Grace