100%NL Magazine Glennis Grace ANP
Zie ook:
Delen

Glennis Grace is nog op politiebureau na aanhouding in supermarkt

Glennis Grace (43) en haar 15-jarige zoon zouden afgelopen zaterdagavond betrokken zijn geweest bij een vechtpartij in een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. De zangeres zou zich nog op het politiebureau bevinden.

Haar advocaat Kerem Canatan heeft zondagavond aan het ANP laten weten dat de zangeres nog steeds op het politiebureau is. Ook bevestigde haar advocaat zondag dat de zangeres een medewerker heeft geduwd, maar dat de zangeres zich niet herkent in de beschuldingen dat ze heeft geslagen en geschopt.

Vechtpartij in supermarkt

De zangeres werd afgelopen zaterdagavond samen met onder andere haar zoon aangehouden, nadat zij betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in een Jumbo-supermarkt in Amsterdam.

Duwen

Nadat haar 15-jarige zoon gewond thuiskwam na een ruzie in de supermarkt, zou Glennis naar de supermarkt zijn gegaan. De zangeres wilde de medewerkers daar op aanspreken, maar volgens haar advocaat zou zij vervolgens zijn uitgelachen waarna ze een medewerker een duw zou hebben gegeven.

Afgelopen zondag bevestigde de politie dat er zaterdag een vechtpartij had plaatsgevonden en dat er onder andere een 43-jarige vrouw zou zijn aangehouden.

Het onderzoek naar het gevecht in de supermarkt loopt nog en is nog niet afgerond. De zaak wordt nog verder onderzocht.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Delen

Meer over Glennis Grace

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: 'We werden één'
Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Lees alle artikelen over Glennis Grace