100%NL Magazine Glennis Grace ANP
Zie ook:
Delen

Glennis Grace weer op vrije voeten en laat op social media van zich horen

Zangeres Glennis Grace heeft na drie nachten de gevangenis weer mogen verlaten. Op social media laat zij voor het eerst weer van zich horen.

Aangehouden

De zangeres werd afgelopen zaterdagavond samen met onder andere haar 15-jarige zoon aangehouden, nadat zij betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in een Jumbo-supermarkt in Amsterdam. Na drie nachten heeft zij de gevangenis weer mogen verlaten.

Post op Instagram

Op Social media heeft zij voor het eerst weer een berichtje geplaatst. Op Instagram schrijft Glennis dat ze ervan overtuigd is dat ze geen strafbare feiten heeft gepleegd en dat ze het onderzoek met vertrouwen tegemoet ziet. Zo schrijft ze: “Afgelopen zaterdag ben ik aangehouden na een incident in een supermarkt in Amsterdam. ik zie het onderzoek, dat nog steeds niet is afgerond, met vertrouwen tegemoet, omdat ik weet dat ik geen strafbare feiten heb gepleegd. Hoewel ik hier graag meer over wil zeggen houd ik in het belang van het onderzoek op dit moment mijn mond. Zodra dat kan geef ik een reactie.”

Echter is er volgens de politie sprake van zwaar geweld. Glennis Grace en haar zoon worden openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging met voorbedachte rade ten laste gelegd.

De post van Glennis Grace zie je hieronder:

https://www.instagram.com/p/CaArjhGtqc_/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Instagram Glennis Grace en RTL Boulevard | Beeld: ANP.

Delen

Meer over Glennis Grace

Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: 'We werden één'
Glennis Grace deelt geweldig nieuws met vriend: ‘We werden één’
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Glennis Grace!
Lees alle artikelen over Glennis Grace