Gordon en Gavin na een maand weer uit elkaar: 'Wat een reis hebben we gemaakt'
Zie ook:
Delen

Gordon en Gavin na een maand weer uit elkaar: ‘Wat een reis hebben we gemaakt’

Gordon en Gavin hebben de afgelopen maand 24/7 op elkaars lip gezeten, maar het is nu tijd om allebei weer naar hun eigen stad te gaan.

Gordon en Gavin

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het nu gaat tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

Terug naar eigen stad

Gordon en Gavin hebben de afgelopen maand niet stilgezeten. Het stel is zowat de hele wereld afgereisd, heeft veel gezien en meegemaakt én zij zijn verloofd. Na deze maand is het voor allebei de heren tijd om terug te gaan naar hun eigen stad en daar deelt Gordon een Instagrampost over. ‘Laatste dag in geweldig Tokyo met mijn lief… een maand 24/7 samen en morgen als verloofde terug naar onze eigen steden! Wat een reis hebben we gemaakt en zo leuk samen!’, schrijft hij onder een reeks verliefde foto’s. Wij twijfelen er niet aan of Gordon en Gavin elkaar binnenkort weer zullen opzoeken. De twee zijn zó verliefd!

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon deelt video vanuit ziekenhuisbed: 'Het is heel pijnlijk geweest'
Gordon deelt video vanuit ziekenhuisbed: ‘Het is heel pijnlijk geweest’
Gordon beleeft gek weekend: 'Heb ook nog staan zoenen met Sylvie Meis'
Gordon beleeft gek weekend: ‘Heb ook nog staan zoenen met Sylvie Meis’
Lees alle artikelen over Gordon