100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de nieuwe en een stuk jongere liefde van Gordon

In Australië was Gordon al zoenend gespot met een jongen, maar nu maakt de zanger bekend dat dit echt zijn nieuwe liefde is. Wat een leuk stel..

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. En sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland. Alleen wanneer hij opnames heeft voor nieuwe programma’s, komt hij even terug.

Een paar weken geleden liet Gordon weten nóg een rigoreuze beslissing te hebben genomen, namelijk: een haartransplantatie! Hij deelde een aantal foto’s van zijn nieuwe look en schreef daarbij: ‘Bijna het einde van dit klote jaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik laat ik mn haar dan ook maar een beurt geven zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar.’

Nieuwe liefde

Gordon is net terug van een wereldreis. De zanger is in onder andere Australië en Amerika geweest. In Australië werd Gordon al zoenend gespot met een jongen. Wij en de rest van Nederland vroegen ons af, of dit zijn nieuwe liefde is. Dit blijkt zo te zijn, want nu deelt Gordon twee Instagramstory’s, waarin hij zijn liefje vol trots voorstelt aan zijn volgers. ‘Kijk wat de kat mee naar binnen heeft genomen.’ ‘Mijn liefde. Eindelijk!!’, schrijft hij onder de foto’s. Het stel lijkt hartstikke verliefd te zijn. Hopelijk worden zij heel gelukkig samen.

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon