100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Gordon: ‘Hij heeft me al een ring gegeven’

Gordon is inmiddels een paar weken in de wolken met zijn nieuwe liefde. Hij heeft hem zelfs al een ring gegeven.

Gordon

Vorig jaar nam Gordon een rigoureus besluit en besloot hij te emigreren naar Dubai. Sindsdien heeft Gordon helemaal zijn plek gevonden op die magische plek. Hij peinst er dan ook niet over om terug te keren naar Nederland. Alleen wanneer hij opnames heeft voor nieuwe programma’s, komt hij even terug. Of wanneer hij Nederland aan zijn nieuwe liefde wil laten zien..

In de wolken

Gordon maakte kortgeleden bekend weer helemaal in de wolken te zijn. Tijdens zijn wereldreis liep hij in het casino in Australië zijn grote liefde tegemoet. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het moment dat hij hem ontmoette en hoe het nu gaat tussen het stel. ‘Ik had niet meer verwacht dat ik dit nog zou kunnen meemaken. Ik geloofde er heel eerlijk gezegd niet meer in.’

‘Ik was net aangekomen in Melbourne en ik zat aan de roulettetafel. Ik won heel veel geld. Iets van 1700 dollars’, zegt hij lachend. ‘Er zat een hele leuke vent aan die tafel en die zei: ‘Hi mate. It’s time to buy me a drink, right?’ En toen was ik verkocht. Hij heeft mijn hand vastgehouden en nooit meer losgelaten.’, vertelt hij met een glimlach van oor tot oor. ‘Hij heeft me al een ring gegeven. Dus dat is stap één. Maar ik draag geen ringen, dus ik heb ‘m om m’n ketting gedaan. We zien het wel joh, dit jaar wordt mijn jaar. Het was geen huwelijksaanzoek, maar gewoon verkering.’ Het geluk spat er in ieder geval vanaf bij Gordon. Leuk!

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Gordon

Gordon in tranen om groot verlies: 'Hij heeft me gered'
Gordon in tranen om groot verlies: ‘Hij heeft me gered’
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw
Lees alle artikelen over Gordon