100%NL Magazine Gordon Dubai
Zie ook:
Delen

Gordon en zijn nieuwe lover genieten volop van hun nieuwe leven in Dubai

Een tijdje geleden heeft Gordon zijn koffers gepakt en is hij vertrokken naar zijn nieuwe woonplaats: Dubai! Samen met zijn nieuwe lover Jeffrey geniet hij met volle teugen van zijn nieuwe leven.

Nieuwe liefde

Toen Gordon een paar weken geleden het nieuws deelde dat hij zou emigreren naar Dubai wist niemand nog dat de goedlachse presentator niet alleen zou vertrekken, maar samen met zijn nieuwe vriend Jeffrey!

Na vele break-ups en hartzeer voor Gordon heeft hij opnieuw het geluk gevonden. Hij heeft zijn hart verloren aan de 24-jarige Jeffrey de Visser. Samen wonen ze nu in Dubai en de heren vermaken zich prima! Gordon en Jeffrey delen regelmatig de leukste foto’s via hun social media. Kijk de mannen eens glunderen! Het nieuwe leven doet hen goed.

Vooroordelen over Dubai

De locatie Dubai is opmerkelijk te noemen, aangezien Dubai bekend staat als homo-onvriendelijk. Maar volgens Gordon is daar niets van waar!

Vandaag plaatste hij een video op zijn Instagrampagina waarbij te zien is dat hij een show bijwoont. ‘Echt homofoob hoor Dubai’, schrijft Gordon gekscherend bij de video.

 

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon