100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

HI-LA-RISCH: Gordon transformeert zichzelf tot vrouw

Op deze manier zien wij Gordon niet vaak op Instagram, maar wij kunnen niet anders zeggen dan dat het hem heel goed staat.

Gordon

De afgelopen maanden is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Enkele weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release en Gordon is apetrots op zijn nieuwe muziek.

Daarnaast is Gordon ook druk bezig met het heropenen van zijn horecazaak Blushing. Iets waar hij ook onwijs trots op is. De zanger/ondernemer zit de afgelopen maanden in ieder geval niet stil.

Vrouw

Gordon deelt tegenwoordig veel foto’s en video’s op Instagram. De ene keer zien wij foto’s waarop te zien is dat hij geniet van een heerlijke vakantie en de andere keer is het een foto of video waarop hij zijn nieuwe muziek of horecazaak promoot.

Dit keer deelde hij wat opvallende foto’s in zijn Instagramstory, want Gordon is voor even getransformeerd tot vrouw. ‘Geheim project’, schrijft Gordon bij één van de foto’s. Op de tweede foto poseert hij met collega Ruben van de Meer. Wij zijn heel benieuwd wat dit geheime project inhoudt, maar de make-up, vrouwelijke kleding en lange haren staan Gordon in ieder geval goed.

100%NL Magazine Gordon100%NL Magazine Gordon 100%NL Magazine Gordon

Bron en Beeld: Instagram Gordon Heukeroth.

Delen

Meer over Gordon

Gordon in tranen om groot verlies: 'Hij heeft me gered'
Gordon in tranen om groot verlies: ‘Hij heeft me gered’
Stralende Gordon deelt babygeluk: 'Vaderhart gaat sneller kloppen'
Stralende Gordon deelt babygeluk: ‘Vaderhart gaat sneller kloppen’
Lees alle artikelen over Gordon