100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

OH NEE: Gordon zit vast in Zuid-Afrika!

Gordon zit op dit moment vast in Zuid-Afrika en probeert om terug naar Nederland te komen, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt.

Gordon is weer druk bezig met zijn herstel en zou daarom tot eind januari in Zuid-Afrika verblijven. Maar vanwege de uitbraak van het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen in Europa, maar ook in Zuid-Afrika, wil Gordon graag naar huis. ‘Hij wil graag bij familie en vrienden zijn’, laat zijn manager weten.

Helaas is het nu niet meer zo gemakkelijk om terug naar Nederland te komen. ‘Met KLM lukt het niet en nu probeert hij via een andere route weer naar huis te komen. Hij heeft een negatieve coronatest gedaan voor deze vlucht en gaat bij thuiskomst alsnog in quarantaine. Waar hij de afgelopen maanden al meerdere malen in heeft gezeten. Mocht dit niet lukken dan zal hij ook in Kaapstad ervoor kiezen in zijn eigen huis te blijven en te wachten op veilige reisomstandigheden.’

We snappen dat Gordon graag naar huis wil, want ook in Zuid-Afrika is de nieuwe variant van het coronavirus flink om zich heen aan het slaan. Wij duimen met Gordon mee dat hij snel naar huis kan!

Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Gordon

Gordon straalt met man aan zijn zijde: 'Mijn liefde'
Gordon straalt met man aan zijn zijde: ‘Mijn liefde’
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: 'Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur'
Opnieuw groot nieuws voor Gordon: ‘Zo trots en blij met dit nieuwe avontuur’
Lees alle artikelen over Gordon