100%NL Magazine Frans Bauer gezin

Groot feest in huize Bauer: ‘Wat is de tijd voorbij gevlogen’

Het is vandaag groot feest in huize Bauer, want zoon Frans is vandaag 18 jaar oud geworden!

Frans en Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan 14 getrouwd. Na een heftige periode waarin Mariska heel veel heeft moeten herstellen van een herseninfarct is het gezin gelukkig weer zo goed als de oude.

Kinderen

Samen zijn Frans en zijn ‘Maris’ de trotse ouders van vier prachtige zoons! Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas Bauer zijn de oogappels van Frans en Mariska en dat begrijpen wij helemaal. Want het zijn stuk voor stuk leuke jongens! Benieuwd naar de jongens van Frans en Mariska Bauer? Foto’s zie je hier!

Groot feest

De slingers worden vandaag opgehangen in huize Bauer want zoon Frans is vandaag jarig en hij wordt alweer 18 jaar! Een hele mijlpaal dus zetten Frans en Mariska hun geliefde zoon graag in het zonnetje.

Vader Frans schrijft: ‘Vandaag is onze lieve Frans Junior jarig!! 18 lentes jong, wat is de tijd voorbij gevlogen.’ Mariska deelt op haar beurt een te schattige video met foto’s uit vervlogen tijden. Wat was Frans toch een schatje als baby!

‘Deze knapperd is vandaag 18 jaar geworden! Frans we gaan er een leuke dag van maken (en voor alle mensen in omgeving Fijnaart !!! Neem een dagje vrij want Franske gaat vandaag met de auto naar school).

Van harte gefeliciteerd Frans, en een hele fijne dag vandaag!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer, Instagram Mariska Bauer