100%NL Magazine Jan de Hoop
Zie ook:
Delen

Dit is al meer dan 40 jaar de grote liefde van Jan de Hoop

Al meer dan 40 jaar is Jan de Hoop heel erg gelukkig met zijn grote liefde Coen.

Jan de Hoop

Vrijwel dagelijks was Jan de Hoop (67) te zien als presentator van het RTL Ontbijtnieuws. De nieuwslezer, bekend om zijn droge humor, heeft vaak kleurrijke truien aan die zelfs matchen met zijn koffiemokken! Al jaren is hij het vaste gezicht van het RTL Ontbijtnieuws.

Emotioneel afscheid

Afgelopen week was het dan zover, de dag waarvan Jan wist dat hij zou komen: zijn afscheid bij RTL Ontbijtnieuws. Moedig probeerde Jan zijn tranen te bedwingen bij het uitspreken van zijn laatste zinnen bij RTL, maar Jan kon het niet drooghouden. Snikkend bedankte hij iedereen en grapte hij nog: ‘Ik ben nog erger dan Van Perperstraten’, refererend aan Toine van Peperstraten. Gelukkig kon Toine er wel om lachen. De video waarop Jan in tranen uitbarst zie je hier. 

Grote liefde Coen

Al meer dan veertig jaar is Jan de Hoop heel erg gelukkig met zijn grote liefde Coen. Inmiddels is zijn Coen en Jan ook alweer 21 jaar getrouwd, wat een prestatie!

Nog altijd spat de liefde er van af tussen Jan en Coen. Een trotse Jan deelt dan ook regelmatig de leukste kiekjes op zijn Instagram. Zo zien we de twee heren lekker uiteten, wandelen en vooral genieten van hun weelderige tuin.

 

Bron en Beeld: Libelle, AD, Instagram Jan de Hoop

Delen

Meer over Jan de Hoop

SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
SMELT: Jan de Hoop zet zijn man in het zonnetje met een té lief bericht
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
GEWELDIGE TERUGBLIK: Zo zag Jan de Hoop er 48 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Jan de Hoop