100%NL Magazine Halina Reijn
Zie ook:
Delen

Halina Reijn shockeert volgers met afgetraind lichaam in doorschijnende lingerie

Halina Reijn ging meerdere BN'ers achterna en zij showt na wekenlang een strak voedings- en trainingsschema te hebben gevolgd het gigantische resultaat.

Halina Reijn

Halina Reijn kennen de meeste mensen als Nederlandse actrice, regisseur en schrijfster. De actrice heeft in heel veel films een rol gehad, op televisie is zij veel te zien geweest en zij heeft in heel veel theaters gestaan. Momenteel heeft zij samen met Carice van Houten een eigen podcast, genaamd ‘Carice & Halina’.

Halina heeft jarenlang een relatie gehad met Daniël de Ridder, maar eerder dit jaar maakten zij bekend uit elkaar te zijn. Zij hebben geen ruzie, maar gingen als dierbare vrienden verder.

Afgetraind lichaam

Na Heleen van Royen en Isa Hoes, is ook Halina Reijn de strijd aangegaan. Zij is 12 weken lang op haar voeding gaan letten en daarbij was zij iedere dag een uur aan het sporten. Het resultaat is verbluffend. Op Instagram deelt Halina de foto’s die zijn genomen tijdens een fotoshoot. Op de ene foto poseert zij in doorschijnend ondergoed en op de andere foto poseert zij topless. Op de laatste foto zien wij hoe Halina er hiervoor uitzag. Wat een transformatie zeg!

‘Op mijn 47e lijf én leden compleet te kunnen transformeren, was onverwacht magisch. Voor ik begon vond ik mezelf ook oprecht mooi (en soms lelijk maar gewoon zoals dat gaat) en mijn vormen juist sensueel maar het belangrijkste is: nu voel ik me sterk en actief. Mentaal ben ik scherper en minder angstig en down. Ik heb balans en structuur gevonden, zowel wat betreft voeding als beweging, die ik kan implementeren in het leven van alledag’, schrijft zij onder de fantastische reeks foto’s. De actrice ziet er echt heel goed uit.

https://www.instagram.com/p/Cxa3Ox9oTgu/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Halina Reijn

Delen