100pmagazine_heleenvanroyen
Zie ook:
Delen

Heleen van Royen deelt fantastisch babynieuws met volgers

Heleen's geluk kan niet op, want zij is voor de derde keer oma geworden. De trotse schrijfster deelt er een geweldige video van.

Heleen van Royen

Schrijfster van ‘De Gelukkige Huisvrouw’, ‘De Ontsnapping’, ‘De Mannentester’ en nog véél meer: Heleen van Royen. Naast het schrijven van boeken, heeft Heleen ook heel wat columns op haar naam staan. Daarnaast is zij ook veel op televisie te zien geweest. Heleen heeft aan spelprogramma’s meegedaan, is te zien geweest in ‘Het Perfecte Plaatje’ en zij zat afgelopen maanden regelmatig aan tafel bij het programma HLF8.

Heleen is getrouwd geweest met televisiepresentator Ton van Royen, maar van hem is zij ook weer gescheiden. Inmiddels is de schrijfster alweer heel wat jaren gelukkig met haar grote liefde, Bart Meeldijk. Er zit een leeftijdsverschil van 22 jaar tussen het stel, maar dat maakt voor beiden niets uit. Echte liefde overwint alles.

Derde keer oma

Heleen van Royen en de rest van de familie zitten al de hele week op een roze wolk, want Olivia, Heleen’s dochter, is bevallen van een meisje. Dat betekent dat Heleen voor de derde keer oma is geworden. Op Instagram deelt zij een video, waar het geluk vanaf spat. ‘Alexa is deze week geboren! De hele familie is in de roze wolken. Alexa is de dochter van Olivia en Pieter. Zusje van Dominic, Logan, Spencer en West. Wat een mooie moederdag’, schrijft zij eronder. Wij zien een hele trotse oma op de video. Geweldig om te zien. Van harte gefeliciteerd!

Bron en Beeld: Instagram Heleen van Royen.

Delen

Meer over Heleen van Royen

Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heleen van Royen blaast iedereen omver met haar gigantische sixpack
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Heel mooi nieuws voor Heleen van Royen en Bart Meeldijk
Lees alle artikelen over Heleen van Royen