100%NL Magazine Helene Hendriks
Zie ook:
Delen

Hélène Hendriks in diepe rouw: ‘Proost op het leven’

Hélène was gisteren niet te zien op televisie, want haar vader is overleden. Wat een triest nieuws..

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Tijdens de ‘Oranjezomer’ bij SBS6 afgelopen zomer nam ze tijdelijk de presentatie over van Wilfred Genee. Tot voor kort presenteerde Hélène regelmatig het SBS-programma HLF8, maar dit programma is sinds vorige week van de buis.

Triest nieuws

Gisteren speelde Feyenoord een voetbalwedstrijd tegen AS Roma en eigenlijk hoorde Hélène hier commentaar op te leveren op tv, maar Wilfred Genee zat op haar plek. ‘Jullie zullen het met mij moeten doen, helaas door trieste omstandigheden. De vader van Hélène is vannacht overleden. Dus we willen haar vanaf deze plaats heel veel sterkte wensen en condoleren, namens jullie ook neem ik aan. We hopen dat ze er snel weer bij kan zijn.’ Dit vertelde Wilfred aan zijn collega’s aan tafel. Tijdens de laatste show van HLF8, het programma dat Hélène een tijdje presenteerde, was zij ook al niet aanwezig. Dit had waarschijnlijk met haar vader te maken.

Zelf deelde Hélène gisteren een foto met haar vader, moeder en zussen op Instagram. ‘Proost op het leven’, schreef zij erbij. Wij wensen Hélène super veel sterkte met dit grote verlies..

Bron en Beeld: Veronica

Delen

Meer over Helene Hendriks

Hélène Hendriks dolgelukkig na geweldig nieuws
Hélène Hendriks dolgelukkig na geweldig nieuws
LEZEN: Hélène Hendriks open over 22 jaar leeftijdsverschil met partner
LEZEN: Hélène Hendriks open over 22 jaar leeftijdsverschil met partner
Lees alle artikelen over Helene Hendriks