100%NL Magazine Helene Hendriks

OOH LA LA: Hélène Hendriks in doorzichtige jurk!

Het afgelopen weekend kwam de beeldschone Hélène Hendriks op tv in een doorzichtige jurk.

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks kennen we natuurlijk allemaal als voormalig hockeyster en tegenwoordig als presentatrice. Vanaf juni 2019 presenteerde ze een tijd de talkshow Hendriks en Genee. Ze deed dit samen met Wilfred Genee. Ook schoof ze regelmatig aan als sport-deskundige tijdens 6 inside. Daarnaast schuift ze ook vaak aan bij Vandaag Inside én verving ze Johnny de Mol als presentatrice van HLF8. We genieten volop van Hélène op tv en hopen dat aankomend jaar nog veel te mogen doen!

Een leuk feitje over Hélène: wist je dat zij samen met haar twee zussen een drieling is? Je ziet hier een foto van Hélène’s identieke zus. 😉

Doorzichtige jurk

Het afgelopen weekend werd de Oudejaarsspecial van Vandaag Inside uitgezonden. Naast Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen schoof ook Hélêne aan. Voor de gelegenheid zag Hélène er prachtig en feestelijk uit. Ze droeg haar haren lang, pakte de shine met een paar statement oorbellen én liet een hoop hoofden draaien in een doorzichtige jurk.

Die betreffende doorzichtige jurk werd ook het onderwerp van gesprek. René vroeg aan Hélène of zij de jurk bij een seksshop vandaan had: ‘Nee, gewoon van de Zara’, antwoordde Hélène. Johan vroeg daarna op zijn beurt: ‘Besef jij dat het doorzichtig is?’.

Hélène zag er waanzinnig uit en wij begrijpen natuurlijk helemaal dat de mannen bij Vandaag Inside helemaal overdonderd waren door haar prachtige looks. Benieuwd naar Hélène Hendriks in de prachtige, doorzichtige jurk? Die zie je hier!

Beeld: Instagram Hélène Hendriks, Bron: Shownieuws