100%NL Magazine Nikkie Plessen
Delen

HILARISCH: Dochter maakt Nikkie Plessen belachelijk om deze reden

Op complimenten van het thuisfront kan Nikkie Plessen niet rekenen dit keer...

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Gezin

Ze kreeg met haar grote liefde Ruben twee kinderen: Jolie en Alain. Jolie kwam in 2010 ter wereld en Alain in 2014. Eind vorig jaar hebben ze de familie uitgebreid met hondje Bobbie. Nikkie woont met haar gezin aan het Amsterdamse Vondelpark in een prachtig herenhuis. De inrichting van het pand is al net zo mooi als de plek waar het staat.

Dochter

Aan de desk van RTL Boulevard maakt Nikkie Plessen graag een statement met haar looks. Haar dochter Jolie is alleen niet zo te spreken over het kapsel van haar moeder in de uitzending van woensdagavond. Jolie: “Hoe noemt Jolie mij? De Grinch. Ik vind mijn haar dus heel leuk”, zegt Nikkie. Daarop kan Jolie het niet laten om haar moeder op de hak te nemen. “Je haar lijkt op een personage uit The Grinch.” “Van je dochter moet je het maar hebben”, schrijft Nikkie bij de beelden. Wij begrijpen de vergelijking ook wel een beejte. Je ziet het hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen