100%NL Magazine Nikkie Plessen
Delen

HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar

Nikkie Plessen deelt een hilarische compilatie van moeder-dochterconflicten waarin ze hun irritaties aan elkaar uitspreken.

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Gezin

Ze kreeg met haar grote liefde Ruben twee kinderen: Jolie en Alain. Jolie kwam in 2010 ter wereld en Alain in 2014. Eind vorig jaar hebben ze de familie uitgebreid met hondje Bobbie. Nikkie woont met haar gezin aan het Amsterdamse Vondelpark in een prachtig herenhuis. De inrichting van het pand is al net zo mooi als de plek waar het staat.

Irritaties

In een grappige draai op de nieuwste TikTok-trend, besloten Nikkie Plessen en haar dochter om hun irritaties rechtstreeks aan elkaar uit te spreken, zonder te reageren op elkaars opmerkingen. Het resultaat? Een hilarische compilatie van moeder-dochterconflicten die de lachspieren in beweging brengen. Je ziet het hier. 

@nikkie.plessen

Moeder dochter…. Dussss 😂😂😂 is wel heeeel eerlijk 🤪😂🙈

♬ origineel geluid – Nikkie Plessen

Bron en Beeld: Instagram en TikTok NIkkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen