100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Vriendin Rico Verhoeven jaagt hem de stuipen op het lijf in slaapkamer

Het maakt niet uit hoe vaak je deze video ziet, je blijft schrikken wanneer je Naomy als een soort geest naast Rico ziet zitten. Rico's volgers kunnen er enorm hard om lachen.

Relatie

Rico Verhoeven is ondertussen alweer flink wat maanden gelukkig met zijn vriendin Naomy. Zo nu en dan deelt de kickbokser wat foto’s van zijn liefje en zij lijken onwijs te genieten van de tijd met elkaar. Rico en Naomy zijn de afgelopen zomer zelfs samen met de kinderen op vakantie geweest. Samen hebben zij 4 kinderen en daarom zijn zij nu ook opzoek naar een groter huis, waar zij met z’n allen kunnen wonen en waarbij iedereen een eigen kamer heeft. Zo bezochten zij laatst de villa van Patty Brard, maar dat huis bleek toch een kamer te weinig te hebben.

Schrikken

Dat Naomy weet hoe zij haar vriend moet laten schrikken, staat vast. Op Instagram deelt Rico een hilarische video met zijn vriendin in bed. Wanneer Rico zijn slapende vriendin een kus geeft en zijn lampje uit zet, zit Naomy opeens rechtop naast hem en kijkt zij mee op zijn mobiel. Rico zet van de schrik het licht weer aan en daarbij is Naomy weer slapend te zien. Vervolgens probeert Rico het nog eens, maar dan zit Naomy weer rechtop naast hem en kijkt zij hem recht in de ogen aan. Alsof zij een soort geest is. ‘Welterusten schat…what the……’, schrijft Rico onder de video. Rico’s volgers vinden de video echt onwijs grappig en dat reageren zij dan ook massaal onder zijn post. Wat een geweldig filmpje is dit.

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven