100pmagazine Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

HOERA: Quinty Trustfull is jarig en blaast vandaag 51 kaarsjes uit!

Hieperdepiep hoera, Quinty Trustfull is vandaag 51 jaar! De televisiepresentatrice wordt op Instagram uitgebreid gefeliciteerd.

Quinty Trustfull

Quinty Regina Trustfull- van den Broek (6 oktober 1971) is bekend als Nederlands televisiepresentatrice en voormalig model. Toen Quinty nog maar 8 jaar was, werd ze gevraag voor haar eerste modellenklus. Tijdens haar studie werkte ze ook als model en vanaf 1993 begon ze bij Veronica als omroepster. Trustfull presenteerde programma’s als Nationale Teleloterij (1995), De 25 Grootste… en Eigen Huis & Tuin. Ze is ambassadrice bij Pink Ribbon, de Nationale Postcode Loterij en Stichting DaDa. Vanaf 2010 is Quinty te zien bij Koffietijd en doet dat nog steeds met veel plezier.

Hieperdepiep Hoera

De televisiepresentatrice is vandaag 51 jaar geworden! Gister heeft Quinty het al een klein beetje gevierd bij koffietijd. Daarbij postte ze een foto op haar Instagram en schreef ze: ‘Nog een avond 50..Morgen mag ik een kaarsje extra uitblazen. Ik ga nu alvast de prachtige taart opeten die ik vandaag bij @koffietijdnl heb gekregen van mijn lieve collega’s.” Ook de eerste reacties stromen daarbij binnen. Zo zegt collega Patrick Martens: ‘Alvast een dikke HIEP!’. 

Wij wensen quinty een fantastische verjaardag toe!

HIerbij wat kiekjes uit de oude doos van 100PMAGAZINE:

 

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull