100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Hoogzwangere vrouw Thomas Berge uit de kleren voor zwangerschapsshoot

Binnenkort verwachten Thomas Berge en zijn vrouw Elianne hun tweede kindje. Voor een zwangerschapsshoot besloot Elianne om uit de kleren te gaan.

Thomas Berge

Thomas Berge staat bekend om zijn catchy Nederlandstalige nummers, die vaak gaan over liefde, leven en relaties. Zijn debuut kwam op slechts 12-jarige leeftijd, en sindsdien heeft hij een reeks hitsingles en albums uitgebracht die zowel commercieel succes als waardering van de critici hebben ontvangen.

Vrouw Elianne

Vanaf het moment dat Thomas en Elianne elkaar leerden kennen was het raak. De twee werden smoorverliefd (en zijn dat nog steeds), werden trotse ouders van zoon Saint, trouwden in het geheim én…maakten samen nog een liefdesbaby.

Een paar maanden na de geboorte van hun geliefde Saint maakten Thomas en Elianne bekend opnieuw in verwachting te zijn. Onlangs maakten zij bekend opnieuw ouders te worden. Dit keer wordt het een meisje. Dat is extra leuk voor Thomas, want hij heeft nu twee zoons. Uit een eerdere relatie kreeg hij ook nog zoon Jack.

Uit de kleren

De maanden vliegen voorbij en Elianne is inmiddels hoogzwanger van haar tweede kindje. Reden genoeg om zichzelf te laten fotograferen. Speciaal voor een speciale zwangerschapsshoot besloot Elianne uit de kleren te gaan, en het resultaat is verbluffend!

Op Instagram deelt Elianne het prachtige resultaat van de fotoshoot. Wauw! Wat is ze mooi zwanger!

100%NL Magazine vrouw Thomas Berge

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfennig

Delen

Meer over Thomas Berge

Zó reageert de moeder van Thomas' eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Zó reageert de moeder van Thomas’ eerste kind op de breuk tussen hem en Elianne
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Ex Thomas Berge reageert na heftige beschuldiging
Lees alle artikelen over Thomas Berge